O nama

Za sva pitanja, informacije i rezervacije možete nas kontaktirati putem telefona ili maila. Mi smo tu da odgovorimo na sve vaše želje.

Naša priča

Dobrodošli dragi gosti

Mi našu priču pišemo od 19. maja 1996 godine, od tog vremena pa do sada menjali smo enterijer, proširivali prostor, ugošćavali na hiljade gostiju iz raznih krajeva sveta, ali ono što je ostalo isto jeste naša ljubav prema ugostiteljstvu i tradicija koju negujemo.

Prvo smo izgradili jedno malo i ušuškano mesto za porodična, skromna okupljanja. Osećaj topline skromnog doma smo zadržali ali smo ubrzo svojim gostima pružili mogućnost da u našoj kući okupe mnogo više dragih ljudi povodom najrazličitijih događaja. 

domaći proizvodi

PREDJELO

Topla i hladna predjela domaće proizvodnje. Suhomesnati proizvodi, sirevi, obrok salate, supe i čorbe. Na vama je da se odlučite.
osvežavajuće

DESERTI I PIĆE

Zasladite se ukusnim kolačima, sladoledom ili voćnom salatom. Osveženje potražite u bogatoj karti domaćeg i stranog pića i upotpunite užitak vašeg obroka. Živeli!
sveži sastojci

GLAVNO JELO

Za naše drage goste svakodnevno pripremamo ukusna jela po porudžbini, pečenje, jela sa roštilja, riba na žaru,kao i odgovarajuće priloge za svako jelo. Sveži sastojci koje koristimo u pripremi probudiće vaše čulo ukusa.

Naš restoran je dobitnik svetski priznatih nagrada, nagrađeni smo sa 2 zlatne medalje na Međunarodnom Novosadskom sajmu 2009. godine u kategorijama za kvalitet hrane, usluga i apartmanskog smeštaja. Iznad toga mi bismo ipak izdvojili vaše dugogodišnje poverenje i zadovoljstvo kao najveću nagradu i priznanje. Hvala vam na tome!

Radno Vreme

PONEDELJAK – PETAK
06:30– 24:00

SUBOTA - NEDELJA
06:30– 24:00

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neke predloge i sugestije budite slobodni da nam o tome pišete. Za sva ostala pitanja i rezervacije tu smo za vas.
Vaš Restoran "Vulin"

Adresa i kontakt

Vladimira Nazora 86d
22400 Ruma
mob: +381 (0)64 80 33 845
fix: 022/474-264
e-mail: restoranvulin96@gmail.com