Svečana sala

Proslavite najradosnije trenutke sa svojom porodicom i prijateljima u svečanoj sali Restorana Vulin. Biće nam zadovoljstvo da postanemo deo vaših najdragocenijih uspomena.

Ukoliko želite da se proslava vaših najdražih trenutaka pamti dugo po dobroj hrani, prijatnom ambijentu i nezaboravnom provodu na pravom ste mestu. Dođite kod nas da zajedno stvarimo trenutke za pamćenje. Naš restoran pruža mogućnost da u  svečanoj sali ugostite do 300 osoba.  Komforan prostor propraćen dodatnim, elegantnim detaljima oduševiće vaše zvanice. A naše ljubazno osoblje učiniće da svaki vaš gost oseti toplinu našeg gostoprimstva.

Za vas organizujemo proslave rođendana, slave, venčanja, krštenja i svih ostalih većih i manjih povoda za slavlje. Posebno bitan povod za proslavu je sklapanje braka, u to ime, a kao znak zahvalnosti mladencima koji se odluče da najvažniji trenutak u životu ovekoveče u našem restoranu, poklanjamo boravak u apartmanu “Royal”.

Dekoracija svečane sale

Radno Vreme

PONEDELJAK – PETAK
06:30– 24:00

SUBOTA - NEDELJA
06:30– 24:00

Pošaljite nam poruku

Ukoliko imate neke predloge i sugestije budite slobodni da nam o tome pišete. Za sva ostala pitanja i rezervacije tu smo za vas.
Vaš Restoran "Vulin"

Adresa i kontakt

Vladimira Nazora 86d
22400 Ruma
mob: +381 (0)64 80 33 845
fix: 022/474-264
e-mail: restoranvulin96@gmail.com